AudiBlog.nl

Nog één keer crossen met zijn Audi 80

Audi 80_autocross

De Meerkerkse autocross trekt al jaren een groot aantal regiorijders naar de Burggraaf. Onder hen ook Thomas Rijneveld uit Leerbroek. Zaterdag 25 april rijdt hij voor het laatst met zijn Audi 80.

“De 34 jaar oude auto is op. Twee jaar geleden ben ik lelijk over de kop gegaan en vorig jaar belandde ik in de ijzeren boarding. Daar is ‘tie niet van opgeknapt.” Samen met mijn vaste monteur en neef Bastiaan van Wijk heb ik hem in de wintermaanden weer opgelapt. Maar dit wordt waarschijnlijk zijn laatste jaar. Na de cross koop ik een Golfje en bouwen we een nieuwe crossauto. Want ik ben nog lang niet uitgecrosst en bovendien heeft mijn zoon Benjamin ook interesse”, lacht Rijneveld.

Lees het artikel verder bij de Bron


Gerelateerd nieuws