AudiBlog.nl

Geïntegreerde dashcam voor diverse Audi modellen

IMG-20160601-WA0010Echt dik, de nieuwe generatie dashcam’s die volledig zijn weg gebouwd!
Nee niet zo’n lullige of een uitermate grote dashcam op je raam geplakt, nee dit is het echt helemaal! Geïntegreerd bij uw originele binnen spiegel en via AudiBlog met hoge korting verkrijgbaar!

We kregen van de importeur van inCarBite / CarCam.nl deze dashcam op proef en wat een mooi ding zeg.
Tegenwoordig hangen er allemaal dikke camera’s aan het raam die al het zicht belemmeren, maar niet met deze OEM dashboardcamera.
De Full HD dashcam vervangt de originele kap van de spiegel en is dusdanig gemaakt van de zelfde kleur kunststof zodat hij een geheel vormt.
De camera is er in 3 kleuren beschikbaar zoals zwart, grijs en beige.

 

Met een verbluffend beeldkwaliteit in Full HD heeft u een perfecte blik op de weg waar u geen discussies mee krijgt mocht er toch iets onderweg gebeuren.
De camera heeft wel wat inbouw werkzaamheden nodig, voor een handige doe-het-zelver is het prima te doen. Voor niet handige personen of het uitbesteden hiervan binnenkort inbouw specialisten de uitkomst.

audi dashcam inbouw

WiFi: Doormiddel van WiFi kan een connectie worden gemaakt tussen de CarCam en uw smartphone.zowel geschikt voor android en IOS Op die manier kunt u real-time meekijken met de opnames. Daarnaast heeft u de reeds opgenomen beelden direct( videobewijsmateriaal ) voor handen en zonodig beschikbaar te stellen aan derden.

Technische informatie

SupportsVideo Resolution 1080 (differentiate ratio:30 fps)
Support Wi-Fi, operate by connecting this device
Wide angle lens 170o
Built-in Microphone

Dowloads:
Inbouw handleiding
Camera handleiding


U kunt de 1CH camera direct bij de importeur CarCam bestellen of toch voor een 2CH? Audi dual dashcam


Gerelateerd nieuws