Audi Q7 Stretch Limo


De Audi Q7 limousine is het ultieme in luxe en gemak. Deze limousine met comfortabele stoelen kunnen maar liefst 14 personen in vervoerd worden. Maar er passen totaal maximaal 16 personen in.Ook zijn er gelukkig allerlei luxe pakketten te verkrijgen.

De pakketten kunnen zijn o.a. voorraad met hapjes en diverse frisdranken etc. Alcohol is op extra kosten, tenzij (exclusief bruiloften). Deze elegante limousine staant tot uw dienst voor elke gelegenheid. Van bruiloften tot party’s, van sportevenementen tot VIP vervoer. Of gewoon voor een onvergetelijke rit.

http://www.royaluxury.com/index.html

9 reacties op “Audi Q7 Stretch Limo”

 1. Jeroen van Duijn

  Ik wil graag een offerte aan vragen voor de audi q7 stretch limo. Het gaat om een rit van katwijk zh naar amsterdam voc schip vertrek om 14.00u de limo blijf daar ongeveer anderhalf uur staan en dan vertrekken we van amsterdam naar oegstgeest ( party centrum la france)
  het gaat om de datum van 12 maart 2011.

  groet Jeroen

 2. Hallo,

  Ik wil graag weten hoe duur het is om een limousine Audi q7 te huren. Het gaat om een verjaardag. En om maximaal 2 uurtjes.

 3. Goede middag,

  Graag zou ik willen weten wat het kost om de Audi Q7 te huren per uur.

  Ik heb hem nodig voor max 4 uur.

  Ik zie uw reactie graag tegemoet.

  Mvg, Mariam

 4. halo,
  ik zou graag deze limousine willen huren voor 1 uur
  op 22 december van 19: 00 tot 20:15 ongeveer.
  wat zijn de kosten hiervan ?
  groetjes.

 5. halo
  ik zou graag deze limousine willen huren op 22 december voor een uur
  wat zijn de kosten hiervan?
  groetjes.

 6. hoi ik wou een audi q7 voor 6uurtjes. het gaat om een bruiloft. zou ik een offerte van u mogen.

 7. hoi ik wil een q7 huren voor 6uurtjes. het gaat om een bruiloft. zou u mijn een oferte willen sturen.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen