Zoek

Audi A4 modeljaar 2010 wijzigingen

a4-spiegels-1
De Audi A4 wordt voor modeljaar 2010 aangepakt met lichte wijzigingen.
o.a. de 2.0TDI en 2.0TFSI handbak wordt uitgerust met het start/stop syteem, en als men Xenon verlichting besteld dan krijgen de achterlichten ook LED’s. Maar ook de buitenspiegels komen erop van de A5 cabriolet.

100jaar-logo-auto
Vanaf eind juni is dit te verkrijgen.
Hier de gegevens van Roger;
Ik heb een kopietje gekregen van mijn Audi dealer voor de A4 modeljaar 2010 en daarop staat o.a.:

1. 16?LM velgen voor alle modellen m.u.v. TDI (e) 136pk)
2. Start/stop systeem op 2.0 TDI en 2.0 TFSI motoren met handbak incl. monochroom BIS met efficiencyprogramma.
3. Nieuwe design buitenspiegels
3. Uitbreiding aluminiumoptiek interieur.
4. Uitbreiding ESP met elektronisch differentieelsper op vooras voor voorwielaangedreven auto’s.
5. Bekledingskleur Mustangbruin vervalt. Hiervoor komt Kaneelbruin in de plaats.
a4-spiegels-led

Pro Line
ProLine wordt uitgebreid met MMI DVD derde generatie ( geen wisselaar meer maar 2 sd card lezers ). Meerprijs blijft ongewijzigd.

Pro Line Business
PL Business wordt uitgebreid met MMI DVD derde generatie ( geen wisselaar meer maar 2 sd card lezers ) en metallic lak.
Meerprijs wordt € 1.595,00

Meeruitvoeringen
1. Telefoonvoorbereiding basis (9ZX). € 530,00
2. CD wisselaar. € 742,00
3. MMI DVD navigatie plus met harddisc, bekend van A5 coupe en Q5. € 4.595,00 meer minderprijs i.c.m. Pro line of Pro line business.
4. Stof ‘Atrium’ vervangt stof ‘Empore”
5. Optiekpakket zwart. € 760,00
6. Xenon plus verlichting uitgerust met achterlichten in LED techniek. € 1.875,00.

Met dank aan Roger voor de tip.

8 gedachten over “Audi A4 modeljaar 2010 wijzigingen”

  1. Volgens de audi site heeft het nieuwe proline pakket nu MMI navigatie. Weet iemand welke set dit is? Is het europa of alleen benelux? Wat mis je ev tov de set met harddisk?

    Is het wellicht vergelijkbaar met de europa navigatie set zoals die in het 2005 model A4 zit?

    Iemand enig idee? De prijslijsten zijn nog niet aangepast helaas.

  2. Dit is een MMI navi met een Europa DVD en 6,5 inch scherm; net zo groot als het scherm dat bij de “pijlen navigatie” van het model 2009 zat. Het scherm van HDD is 7 inch, net zo groot dus als de DVD navigatie van het model 2009. De HDD is geavanceerder, meer mogelijkheden etc. opslag voor muziek e.d. Beiden hebben 2 sd card lezers als vervanging van een wisselaar. De navi van model 2005 ken ik persoonlijk niet dus die vergelijking kan ik niet maken. De meerprijs van HDD (Navi plus) heeft een meerprijs van 1238 t.o.v. de standaard.

  3. Mijn A4 is eind mei 2009 besteld, en wordt dus zeker een 2010 model. Alleen kon mijn dealer mij niet vertellen wat voor een navigatiesysteem er in komt. Ja de derde generatie maar hij kon mij niet vertellen wat het inhoud laat staan dat hij het kon tonen (ook niet in een andere Audi type). Toen ik een andere Audi dealer langsreed het ook daar gevraagd, maar ook die wist het niet.

    Wat we wel weten is dat het 6.5 inch een lage resolutie heeft (wat niet slecht hoeft te zijn) t.o.v. het 7 inch scherm.

    Beide dealers konden niet eens antwoorden of er een 3D (oftwel bird view) inzit. Beide dachten van niet. Nou als dat inderdaad zo is, dan is het een weinig bijzonder 3de generatie navigatiesysteem in vergelijkenis met een gemiddelde tomtom. Oke, het is beter dan het monochrome scherm en en pijlen, maar toch.

  4. Beste Ed, Stom dat ze het niet weten, ze krijgen training en anders vraag je het na. Let opwij weten het wel.
    De A6 nwe model heeft standaard DVD rom navigatie met europa en 6,5 inch en 2d. Nu ook voor de A4 en Q5. De DVD harddisk Navigatie plus heeft 7 inch en 3d.
    Kijk naar ons artikel en je ziet de beelden.
    http://www.audiblog.nl/?p=11889.

    Het is mooi systeem. Alvast gefeliciteerd met je keuze.

  5. Ook mijn A4 is eind mei besteld (25 mei om precies te zijn). Ook dit is een 2010 model. Het geweldige nieuws hierbij is dat hij al in week 26 zal worden geproduceerd en dus een week of 3 later in het land zal zijn. Erg snel dus. Ik heb zelf de MMI plus genomen vanwege de iets geavanceerdere mogelijkheden. Maar ook de standaard MMI is een heel mooi systeem. Het is lastig deze ‘live’ te zien te krijgen omdat in de showrooms enkel Audi’s met MMI plus te zien zijn.

  6. Leuk nieuws, en gefeliciteerd. De A4 heeft extra produkt capiciteit en draait zelfs de zomer vakantie door.
    Het MMI Navigatie plus is een geweldig mooi systeem, een beetje dealer heeft de A5 Cabrio de Q5 en eventueel een A6 met MMI Navigatie staan. Het werkt fantastisch en zelfs de spraak bediening voor de telefoon en Navigatie zijn leuk om te doen.
    Als er meer vragen zijn horen wij dat graag.
    m vr gr AudiBlog

  7. beste Audi Fans!
    ik heb op dit moment een audi besteld en die wordt in januari afgeleverd. als optie heb ik oa xenon plus en mmi navigatie plus. krijg ik bij mijn audi dan eigenlijk ook led achterlichten en 3d navigatie? het leek mij wel omdat ik reacties van mensen zie die dit al hebben maar ik raak nogal verward door het nummer 2010.

  8. ben net bericht gekregen dat mijn bestelde a4 op transport zit richting Brussel. Iemand een idee hoe lang het nog zou duren vooraleer ik hem mag ophalen?

Reacties zijn gesloten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen