AudiBlog.nl

Audi A1 On Tour: wanneer stap jij in?

Deze zomer gaat de Audi A1 ‘on tour’! In een exclusieve stand wordt de Audi A1 in vijf grote steden gepresenteerd. Bezoek de Audi A1 bij jou in de buurt en maak als een van de eersten een exclusieve proefrit. het begint 7 augustus in Rotterdam en eindigt 5 september in Maastricht.

Zet de Audi A1 On Tour alvast in je agenda, details volgen snel!


Gratis entree voor exclusieve expositie op=op!
Audi geeft tijdelijk een beperkt aantal gratis toegangskaarten weg voor een exclusieve avondopenstelling van de expositie “Pretty Much Everything” van het befaamde fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. De expositie is te zien in het FOAM_Fotografiemuseum Amsterdam. Wil jij twee gratis kaarten ontvangen voor deze bijzondere tentoonstelling?

FOAM: Reserveer nu je gratis kaarten hier de link


Gerelateerd nieuws