Zoek

Zometeen DTM Nurburgring: Om 14.00 uur

Het wordt spannen met de DTM zometeen op de Nurburgring. Door hevige regen val hebben de rijders geen warm-up kunnen doen vanochtend en als het weer aanhoudt is het onverantwoordt om te rijden. Dus dat wordt even afwachten of Mattias Ekström en collega’s van start gaan op dit moment.

UPDATE: Alexander Premat reed snelste warm-up ronde na uitstel van vanochtend. De race gaat gewoon zoals het ernaar uit ziet door om 14.00 uur.

Ander DTM nieuws.

Martin Tomczyk wordt gestraft met terugwerkende kracht, de Audi bestuurder Martin Tomczyk wordt vervolgens door de DMSB sport commissarissen voor een schending van de regels van het Parc Ferme in de kwalificatie.
Reden voor de straf: het team van TOMCZYK had op illegale wijze de banden van het voer tuig ontmanteld.

Hier de UPDATE

PREMAT van snelste in warm-up Slecht weer in de vertraagde de start van de warm up tot 150 minuten. Om veiligheids redenen moest de DTM warming-up training om 12 uur worden uitgesteld. Alexandre Prémat in de Audi afgewerkt A4 DTM de snelste in ongunstige weersomstandigheden 30 minuten durende sessie. De Fransman 1: 35,771 minuten die nodig zijn voor de opleiding van 3,629 kilometer.
Reed twee en drie op de zitplaatsen achter Premat Timo Scheider en Mike Rockenfeller. Gary Paffett was de snelste AMG Mercedes c-klasse. Vierde Brit 0.166 seconden had op record Premat residu. Maro-Engel, Jamie groen en Paul di Resta bezet drie meer Mercedes Benz piloot de posities vijf tot zeven. De top 10 voltooid Markus Winkelhock (Audi), David Coulthard en Bruno Spengler (zowel Mercedes-Benz). Poleman Ekström eindigde de warming-up in de 14e plaats.
De vijfde race van het jaar begint op 2 uur tijd. De race afstand is 49 ronden (= 177,821 km). ARD-uitzendingen leven van de Nürburgring 13: 45. Race frame reeks plaats vinden na de vijfde cursus.

Bron: DTM

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen