Zoek

Lamborghini Gallardo LP 570-4 Blancpain Edition

Lamborghini Gallardo LP 570-4 Blancpain Edition op de Parijse Autosalon?

Lamborghini doet nu al voor de tweede  jaar de Super Trofeo Blancpain race. En naar aanleiding van deze race klasse komt men met een Blancpain Edition op de markt.

De basis is de 570-4 Gallardo en deze is voorzien van een grote race spoiler, zwarte velgen met gele remklauwen en carbon-keramische composiet schijven. Een opvallende visuele functie die perfect aansluit bij de matzwarte lak is de carbon-fiber gebruikte externe componenten, zoals de diffuser en de spiegels.

Het interieur van de Edition Blancpain en versterkt door het sportieve karakter van de Gallardo zonder concessies te doen van het comfort van de bestuurder en passagier. Het gehele interieur is afgewerkt in zwart Alcantara met gele accenten en zichtbare carbon-fiber. De Blancpain logo is geplaatst aan de buitenkant en ook op de stoelen en cockpit in het gele stiksel.

Een belangrijke factor is het exterieur en interieur onderdelen vervaardigd van koolstofvezel. Koolstof-vezel is ideaal voor de vervaardiging van sportwagens als het gebruik ervan zorgt voor gewichtsreductie en een verbeterde mechanische eigenschappen. Het gewicht van deze wagen zal in de buurt van de 1300 kg liggen.

Dus al met al een heerlijke liefhebbers wagen. Volgende week weten we meer.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen