De 3J’s rijden Audi Q7

De 3J’s (Jan Dulles, Jaap de Witte en Jaap Kwakman) waren druk bezig met het Eurovisie Songfestival. In hun drukke agenda was echter nog wel even tijd om hun nieuwe Audi Q7 op te halen bij Heron Auto in Purmerend.

Op woensdag 27 april kwamen de mannen vol trots de Audi showroom van Heron Auto binnenlopen om de sleutels van hun nieuwe aanwinst in ontvangst te nemen.

Guido Derksen, fleetsalesmanager van Heron Auto vertelde hen nog even kort over alle nieuwe ‘snufjes’ van deze beeldschone wagen. De mannen waren met name geïnteresseerd in de ruimte van de auto i.v.m. de gezinsuitbreidingen (7-zits), de automatisch sluitende achterklep (voorkomt vieze handen op de klep, aldus Jaap Kwakman) en de geluidsinstallatie.

Via Webregio

Meer info Heron Purmerend

Gerelateerde artikelen