Audi TT facelift

Zoals het er nu uit ziet komt de nieuwe TT pas in 2014 op de markt en wordt hij op de IAA Frankfurt 2013 voorgesteld, dat is dus nog ruim 2 jaar wachten.
Officieel heeft de TT geen facelift gehad maar een “Product opwaardering” zoals Audi het noemde. Ondanks deze aanpassingen zijn de verkopen niet gestegen, maar blijven ze dalen.

In Audi’s Geschäftsjahresbericht wordt er geen onderscheid tussen TT(R)(S) gemaakt, alleen tussen Coupé en Roadster.
In 2009 werden 20.770 Coupé’s en 6209 Roadsters aan klanten uitgeleverd, in 2010 waren dat 19.534 Coupé’s en 5374 Roadsters.

Veel mensen vonden het een tegenvaller dat er zo goed als niets veranderd was aan de TT en dientengevolge bleven veel TT rijders in hun huidige TT rijden.
Een ander probleem voor de TT is de Peugeot RCZ, daar worden er al ± 30.000 per jaar van verkocht. Als Audi de TT niet voor de tweede keer aanpast verwachten wij dat de verkoopcijfers nog verder kelderen.
Een TT RS Plus met 380 pk en 60 Kg lichter zal daar ook weinig aan kunnen veranderen.

Het gaat alleen maar om een Motorkap, 2 koplampen en een nieuwe voorbumper met grill om de TT aan te passen aan de rest.De achterlichten zouden hetzelfde model kunnen houden maar omgezet kunnen worden naar LED.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen