Donkervoort D8 GTO

De liefhebbers hebben er met spanning naar uitgekeken. Maar, hij is er! Na twee-en-een-half jaar ontwikkelen heeft Donkervoort Automobielen uit Lelystad – in nauwe samenwerking met Audi Quattro Gmbh – de volgende generatie open sportwagens gepresenteerd: de Donkervoort D8 GTO.

Een combinatie van prachtige vormgeving, het allerlaatste in autotechniek en ultieme beleving. Met een vermogen van 340 tot 400 PK en een koppel van 450 Nm vanaf zo’n 1600 RPM. En dat bij een totaalgewicht van rond de 700 kilo. Zonder enige twijfel een van de allersnelste sportwagens op de Europese markt.

Donkervoort GTO

1 reactie op “Donkervoort D8 GTO”

  1. Met een LOBA Motorsport LO500P turbo er op kan je de 500 pk grens passeren, dan wordt het pas echt leuk.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen