Nieuwbouw Audi Pouw in Rijssen

Met gepaste trots laten wij u weten dat eind deze maand wordt gestart met de nieuwbouw en verbouw van ons huidige pand aan de Kalanderstraat 2 in Rijssen.
De verbouwingsplannen omvatten de nieuwbouw van een Pouw Audi vestiging en de verbouwing en restyling van de huidige Pouw Volkswagen showroom inclusief de realisatie van een Pouw Volkswagen Bedrijfswagencentrum.

Het nieuwe pand van de autodealer biedt straks voldoende ruimte voor alle aspecten die van belang zijn voor een optimale klantbenadering in het verkoop- en after sales proces.

Oplevering in fases

Hoofdaannemer Roosdom Tijhuis is verantwoordelijk voor de uitvoering van dit project. De eerste fase omvat de nieuwbouw van de Pouw Audi vestiging. Oplevering staat gepland voor medio 2012. Aansluitend wordt het Pouw Volkswagen pand geheel verbouwd en gerestyled. Daarnaast wordt er een aparte hal op het terrein gerealiseerd, waar onder andere een wasstraat wordt gehuisvest. De verwachting is dat de oplevering van deze fase plaatsvindt voor het einde van 2012.

Blijvend geopend

Pouw Rijssen zorgt ervoor dat iedereen zo min mogelijk hinder ervaart gedurende deze bouwwerkzaamheden. Bovendien kunnen al onze klanten de komende tijd rekenen op een aantal leuke extra’s!

Uiteraard zijn de showroom en de werkplaats van Pouw Rijssen, gevestigd aan de Kalanderstraat 2 in Rijssen, tijdens de verbouwing zoals altijd geopend van maandag t/m zaterdag.

Bron: Pouw

Gerelateerde artikelen