Voor de race track Audi S2 quattro coupe

 

Een mooie Audi S2 quattro coupe>
Speciaal voor de race track gemaakt en met originele papieren deze lich gewicht wide body race wagen.
Met zijn vierwiel aandrijving en 2.2 5 cilinder Audimotor doet ie het perfect.
Interesse?

Audi S2 Quattro om gereed te maken voor circuit- of rallysport. Het betreft een lichtgewicht auto, die nooit gekentekend is geweest. Duits paspoort is aanwezig! Met deze auto is een aantal jaren terug op de Duitse ciruits geraced.

Enkele specs: 4×4, 2.2 5-cilinder ABY Audi motor , 6 versnellingsbak met versterkte tandwielen, Brembo remmen voor & achter, hydraulische handrem, Hormann rolkooi, achteras met sper, oliekoeling versnellingsbak, oliekoeling achteras, airjacks (4) , extra grote achterspoiler (niet op foto`s), Automatische zekeringen, Momo stuurwiel, ingericht dashboard met o.a. stack toerenteller, vdo oliedrukmeter, turbodrukmeter etc.

Voor meer informatie en/of foto`s kunt u bellen met 0522-442022 of mailen naar info@gerbenbrouwer.nl.

 

Via: AutoSport.nl

 

Gerelateerde artikelen