AudiBlog.nl

Porsche Macan af fabriek geleverd op Michelin banden

P13_0823_a4_rgb

 

 

 

 

 

 

 

 

De Porsche Macan wordt ‘af fabriek’ geleverd op Michelin banden Dankzij drie verschillende typen Michelin banden kan de nieuwe Porsche Sport Utility Vehicle zowel ‘s zomers als ‘s winters en op alle continenten zorgen voor een intensieve en levendige rijstijl.

Porsche keurde voor de eerste montage van de nieuwe Macan drie verschillende bandengamma’s van Michelin goed. Het gaat om de nieuwe Michelin Latitude Sport 3, die hier zijn werelddebuut maakt. Daarnaast is, voor het rijden onder winterse omstandigheden, de Michelin Latitude Alpin 2 gehomologeerd. En voor bepaalde gebieden in de wereld werd ook de Michelin Latitude Tour als een “all season” band gehomologeerd.

De nieuwe Michelin Latitude Sport 3 is al de derde generatie van dit type Michelin SUV-banden voor weggebruik. Dit bandengamma werd in 2002 voor het eerst door Porsche gehomologeerd voor de Cayenne. Het design van deze band roept een beeld van kracht en beheersing op. Uiteraard voldoet de Michelin Latitude Sport 3 aan de eisen van de gebruikers: hij garandeert een optimaal veiligheidsniveau, heeft minder rolweerstand waardoor hij ook minder brandstof verbruikt en hij heeft een langere levensduur.

De Michelin Latitude Alpin is gemaakt voor SUV’s die hoge prestaties leveren. Bij winters weer biedt hij – jaar na jaar – meer veiligheid, een betere mobiliteit, een sterkere controle over het voertuig en een beter weggedrag onder alle winterse rijomstandigheden.

De Michelin Latitude Tour HP is een speciale SUV-band voor hoge prestaties. Hij zorgt voor veiligheid, een goede handling en comfort. In bepaalde delen van de wereld (onder andere de Verenigde Staten) wordt deze band als een “all season” band beschouwd.

Deze drie voor de Porsche MACAN gehomologeerde bandengamma’s vormen een perfecte illustratie van de Michelin Total Performance strategie waarbij innovaties en geavanceerde technologieën worden ingezet om voor elke band meerdere prestaties tegelijk te verbeteren. Namelijk veiligheid, levensduur, brandstofbesparing en rijplezier.

Bron: Michelin


Gerelateerd nieuws