Klaar voor de start: Audi Q2 Launch Edition

A168532_full-1

•Op en top onderscheidend en compleet
•Standaard met krachtige en efficiënte 1.4 TFSI CoD
•Voorverkoop gestart: vanaf € 40.990*, S tronic optioneel

Audi viert de marktintroductie van de eigenzinnige Q2 met de zeer compleet uitgevoerde Audi Q2 Launch Edition. Deze uitsluitend in de kleur Quantum grijs verkrijgbare Q2 zet op het gebied van design en comfort bijzondere accenten. Hij wordt geleverd met de 110 kW/150 pk sterke 1.4 TFSI CoD en is nu te bestellen vanaf € 40.990*.

De Audi Q2 heeft van zichzelf al een sterk karakter. De Audi Q2 Launch Edition versterkt dat nog eens. Zo wordt hij standaard geleverd in de bijzondere tint Quantum grijs. De forse 19 inch lichtmetalen velgen sluiten daar perfect bij aan. Ook het S line- en S Line exterieurpakket dragen bij aan het sportieve voorkomen, ook al omdat de buitenspiegels en de ‘blades’ achter (met Audi-ringen) daarbij in contrasterend zwart zijn uitgevoerd. Het optiekpakket zwart zorgt eveneens voor opvallende accenten.

Mix van hightech en comfort
De Audi Q2 Launch Edition kenmerkt zich ook door hightech features. Zo heeft hij standaard LED-koplampen, een licht- en regensensor, MMI navigatie, parkeerhulp achter, cruise control en een bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay. De ambiance aan boord is naar eigen inzicht te regelen via het ambiente lichtpakket, waarmee de verlichte decoratielijsten in tien verschillende kleuren kunnen worden ingesteld. Voor het comfort is een middenarmsteun vóór standaard en de eigentijdse uitstraling van het interieur wordt kracht bijgezet door de mono.pur afwerkingselementen.

Krachtige efficiency
De Audi Q2 Launch Edition wordt geleverd met de 1.4 TFSI met CoD (cylinder on demand) benzinemotor. Bij lage belasting schakelt deze 110 kW/150 pk sterke motor automatisch en onmerkbaar twee cilinders uit voor een lager verbruik. Met handgeschakelde zesversnellingsbak is de Audi Q2 Launch Edition leverbaar vanaf € 40.990*, voorzien van de 7-traps S tronic automaat met dubbele koppeling vanaf € 42.730*.

Gerelateerde artikelen

Video: 6:59.927

De nieuwe Porsche 911 GT3 heeft zijn eerste overwinning behaald. Met een tijd net onder de 7 minuten verbeterde de GT3 de rondetijd van zijn

Lees verder »