AudiBlog.nl

Audi A5 Sportback Launch edition

Audi viert de marktintroductie van de nieuwe A5 Sportback met de zeer compleet uitgevoerde Audi A5 Sportback Launch edition.

De A5 Launch Edition is standaard voorzien van aantrekkelijke opties. De oplage van deze speciale uitvoering is gelimiteerd.

Sportief en vernieuwend

De Audi A5 Sportback verenigt sportiviteit met elegantie. De exclusieve Launch edition versterkt het sportieve karakter door de line ‘sport’ als uitgangspunt te nemen en daar de riante uitrusting van Pro Line S aan toe te voegen. Dit betekent dat onder meer sportstoelen vóór, comfortairconditioning, een diefstalalarm, LED-koplampen, S line en S line exterieur aanwezig zijn. Aan de buitenkant vervolmaken de fraaie 19-inch lichtmetalen velgen met 255/35 R19-banden het beeld. Binnenin is topklasse hightech aanwezig in de vorm van MMI navigatie plus, de Audi virtual cockpit, toegang tot Audi connect-diensten en het Audi sound system met tien luidsprekers en zeskanaals versterker. Met de ambiente- en contourverlichting uit het lichtpakket is de interieurverlichting configureerbaar.

Pakketinhoud

line ‘sport’ + Pro Line S
19″ gegoten lichtmetalen velgen in multispaak-design, contrastgrijs, gedeeltelijk gepolijst
MMI navigatie plus
Audi connect diensten (3 jaar)
Audi virtual cockpit
Audi sound system
Lichtpakket 2

 


Gerelateerd nieuws