AudiBlog.nl

Audi lunar quattro speelt filmrol in Alien: Covenant

•Maanwagentje te zien in nieuwste film Twentieth Century Fox
•Aluminium onderdelen en elektromotor ontwikkeld door Audi
•Audi lunar quattro klaar voor een echte missie naar de maan

De Audi lunar quattro maakt zijn speelfilmdebuut in Ridley Scott’s sciencefictionfilm ‘Alien: Covenant’, die op 18 mei in première gaat. Het maanwagentje is door Audi-experts ontwikkeld in samenwerking met de Duitse startup Part-Time Scientists en gaat binnenkort mogelijk echt de ruimte in.

Regisseur Ridley Scott heeft de Audi lunar quattro opgenomen in het nieuwste deel van de Alien-reeks: ‘Alien: Covenant’. In de film ontdekt de bemanning van het ruimteschip Covenant een afgelegen planeet. Deze onontdekte wereld lijkt in eerste instantie een paradijs te zijn, maar blijkt al snel levensgevaarlijk. De astronauten treffen iets verschrikkelijks aan en moeten vervolgens halsoverkop proberen te ontsnappen.

De Audi lunar quattro is onderdeel van de uitrusting van de Covenant en wordt door bemanningslid Faris (Amy Seimetz) ingezet om het onbekende terrein op de nieuwe planeet te verkennen. Dat het wagentje in Alien: Covenant te zien is, is onderdeel van een samenwerking tussen Audi en Twentieth Century Fox. Met de Audi lunar quattro werd ook een korte film geschoten op de set van Alien: Covenant. Bekijk hieronder de video.


Gerelateerd nieuws