ABT Audi R8 Spyder gaat van 540 pk naar 610 pk

Tja hebt een Audi R8 met 540 pk in je garage staan, maar de R8 plus had je nog niet.
Dan heeft ABT een power pakket voor je en die sleurt je R8 met 70 pk extra op naar 610 pk.
En zo hoor je er weer bij met de grote jongens.

ABT gebruikt extra bij de 610 pk versie in hoogte verstelbare ABT vering en ABT sport stabilisatoren voordeel.
Voor de looks kunnen er aangevuld worden van ABT aparte gesmede 19 inch high performance ER-F wielen in zwarte lak onder gezet worden.

Optioneel ABT Sportsline biedt twee verschillende body kit voor de R8 Coupé. De varianten “STRAAT” en “RACE” elk voorzien van een extra performance optimalisatie: door het aanpassen van de luchtstroom en een speciale,-TÜV roestvrijstalen uitlaatsysteem met carbon dubbele eindpijpen zijn de supercar nog eens 20 pk meer. Bovendien, een voorschort met panelen gemaakt van koolstofvezel, een achterwand, een achterste schort inbegrip van demper en een sport katalysator zijn geïnstalleerd. Het lichaam pakket “RACE” bestaat bovendien voorste lip waaronder messen, zijbladen gemaakt van koolstofvezel en Radhausentlüftungen, waarvan sommige ook gemaakt van koolstofvezel. Op deze manier kunnen maximaal 50 kilo gewicht worden opgeslagen als een geheel, dat heeft natuurlijk weer een positief effect op de prestaties.

 

 

Gerelateerde artikelen