Audi meest betrouwbare Europese merk volgens consumenten

Audi is voor de zesde maal op rij uitgeroepen tot beste Europese automerk in een betrouwbaarheidsonderzoek door Consumer Reports. Het gerenommeerde Amerikaanse consumentenmagazine houdt dit onderzoek jaarlijks onder zijn lezers. Audi eindigde in de 2017-editie als vierde automerk overall, vóór alle Europese concurrenten.

Dit jaar verzamelde Consumer Reports feedback van klanten van zo’n 640.000 auto’s. Bij het bepalen van de ranking wordt de uitslag van het betrouwbaarheidsonderzoek gecombineerd met de testresultaten van het magazine zelf, om zo tot een totaalscore van de geteste auto’s te komen. Alle acht geteste Audi-modellen – de A3, A4, A6, A8, Q3, Q5, Q7 en TT – ontvingen in 2017 een aanbeveling.

Gerelateerde artikelen

Teken van leven

Zijn passie voor patina leverde Ron Szasszer een versleten 356 Speedster op. En hij sloot een vriendschap met coureur Edward Parlett, die er bijna een

Lees verder »