Zoek

Parkeer je Audi veilig en comfortabel bij Schiphol voor je vakantie

Je gaat binnenkort op vakantie en wilt je auto op een veilige plek parkeren. Aan de ene kant zou je een taxi kunnen nemen om jezelf en je familie naar Schiphol te brengen, maar dan moet je je auto thuis laten. Als je geen garage hebt, dan kan dat best vervelend zijn. Er kan ingebroken worden of erger. Als je met de auto naar Schiphol rijdt, heb je dan een goede parkeerplek nodig waar je je auto met een gerust hart kunt achterlaten. Gelukkig biedt Schiphol diverse parkeermogelijkheden waar je gebruik van kunt maken.

De ideale parkeerterrein hangt af van de duur van je vakantie. P1 Kort Parkeren is voor wanneer je iemand naar Schiphol wilt brengen en snel even je auto wilt parkeren. Je wordt verwacht binnen 48 uur te vertrekken, dus dit is niet de ideale plek om je auto te parkeren. Dan heb je P3 Lang Parkeren waar je vanaf 3 dagen kunt parkeren. Dit is beter voor wanneer je langer dan 2 weken weg gaat blijven. Hier vindt je de voordeligste parkeerplekken, omdat dit parkeerterrein best op een afstand van de terminaal ligt. Maar er is wel een handige bagage- in en uitlaadpunt en je wordt met een snelbus naar je terminaal gebracht. Ook belangrijk is het dat je auto goed verzekerd is bij een parkeergarage.

Verder heb je ook nog Schiphol Valet Parking  waar iemand anders je auto voor je parkeert. Jij hoeft je dan niet te stressen over parkeerplekken en kunt gewoon naar binnen lopen om te wachten op je vlucht. Wel moet je je sleutel afgeven en wordt je auto op een onoverdekt parkeerterrein geparkeerd. Als je een overdekte parkeerterrein wilt hebben, dan is het beter om voor Terminal Valet Parking te kiezen. deze ligt het dichts bij de terminal.

Schiphol gaat natuurlijk mee met de tijd en het is nu ook mogelijk om elektrische auto’s te accommoderen. Als je een elektrische auto hebt, een Audi bijvoorbeeld, dan kun je je auto niet alleen bij hun parkeren maar ook opladen. Ze hebben op elk parkeerterrein elektrische oplaadpunten. Je kunt aangeven dat je een elektrische auto hebt, zodat ze het voor je kunnen opladen. Wanneer je terug bent, hoef je dan alleen in te stappen en naar huis te rijden. Zelfs wanneer je alleen voor een uurtje wilt parkeren, kun je je auto in de tussentijd opladen.

Op de website van Schiphol kun je nagaan wat de tarieven zijn voor het parkeren als voor het opladen van je auto. Je kunt ook nagaan wat de regels zijn voor het annuleren van je reservering.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen