Hoe kun je jouw Audi meer naar jouw wens maken?

Jouw Audi is je vriend en misschien zelfs wel je tweede huis als je veel op de weg zit voor het werk. Het is een verlengstuk van jezelf waar je best enige trots voor voelt. Natuurlijk wil je dat jouw verlengstuk ook jouw persoonlijkheid laat zien, maar je wilt je ook zo comfortabel mogelijk voelen wanneer jullie samen op pad moeten. Daarom geven we je een aantal voorbeelden van hoe je jouw Audi nog meer naar jouw wens kunt maken, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Stoere of chique lichtmetalen velgen

Ben je uitgekeken aan het raken op de velgen van je Audi? Dan kies je toch een nieuwe set uit! Of je nu zilveren velgen wilt, of juist zwart, antraciet of de combinatie van rood en zwart erg ziet zitten, het aanbod van velgen die onder jouw Audi passen is enorm. Niet alleen qua verschillende kleuren, maar ook qua design valt er van alles te kiezen. Natuurlijk kies je wanneer je voor een nieuwe set velgen gaat dan meteen voor lichtmetalen velgen, want die hebben nu eenmaal verschillende voordelen ten opzichte van stalen velgen. Ze nemen de warmte die de banden en remmen produceren beter op en voeren het beter af. Omdat de bedrijfstemperatuur van je banden, remsysteem en wiellagers dan lager blijft gaan deze langer mee. Door hun grotere stijfheid zijn lichtmetalen velgen ook niet zo gevoelig voor onbalans en trillingen. Als ze een goede oppervlaktebehandeling gekregen hebben roesten ze ook minder snel. Omdat ze eerst geperst worden en daarna gelast zijn ze nauwkeuriger van maat dan stalen velgen. Je kunt je heel simpel je lichtmetalen velgen online bestellen.

Bakkie doen onderweg

Zit je veel op de weg en heb je soms wat moeite met wakker blijven? Dan zou je willen dat je een sterke bak koffie bij je had. Het goede nieuws is dat Audi daarin kan voorzien, met een heuse mobiele espressomachine die verse koffie voor je zet tijdens het rijden. Sluit hem aan op je 12V stroomvoorziening in de auto en je bent klaar om te genieten van een bakje troost. De espressomachine werk op Easy Serving Espresso pads, een soort Senseo-pads, die ruim verkrijgbaar zijn. In je starterkit krijg je er alvast 18, plus twee espressokoppen, een reinigingsdoek en een nette Audi-opbergtas.

Makkelijker je smartphone bedienen

Heb je er de pest in om je smartphone is een houder te moeten bevestigen aan je voorruit of dashboard, waardoor hij eigenlijk net te ver weg is om veilig te kunnen bedienen? Audi’s Smartphone Interface A4 / A5 / Q5 biedt uitkomst. Het is een scherm dat ingebouwd kan worden in je dashboard, waarop je de basisfuncties van je telefoon, zoals de telefoonfunctie, muziek, berichten en maps makkelijker kunt bedienen. Hij is – je raadt het al – geschikt voor de Audi A5, de Audi A5 en de Audi Q5. Momenteel werkt hij nog alleen met Apple CarPlay, maar zo gauw Android Auto beschikbaar wordt in Nederland kun je ook als Android-gebruiker de Audi’s Smartphone Interface gebruiken door je smartphone met de kabel in de USB-poort in je Audi te pluggen.

Gerelateerde artikelen