Wil je een Audi kopen? Check dan hier de juiste financieringsvorm

Bij het financieren van een auto moet je vaak de keuze maken tussen leasen of geld lenen. Beide financieringsvormen hebben zo hun voor- en nadelen. In dit artikel behandelen we beide financieringsvormen zodat je een weloverwogen keuze maakt.

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening heeft de voordelen van een vaste looptijd, rente en maandtermijn. Dit houdt de maandelijkse lasten overzichtelijk en je kunt op deze manier makkelijk de looptijd van de lening afstemmen op de (economische) levensduur van de auto. Zodra deze is afgeschreven eindigt de lening en is de Audi jouw eigendom. Voor een autolening kun je terecht bij Becam Financieringen. Je kunt zelf de termijn van de lening bepalen waardoor je de maandelijkse lasten gigantisch drukt. Bijkomende kosten zoals belastingen en verzekeringen moet je wel steeds apart afrekenen. Je kunt deze ook in je lening opnemen maar neem dit dan wel mee in je berekening.

Leasen

Als particulier mag je een auto leasen. Meestal gebeurt dit door middel van private lease. Private lease betekent het volgende:

  • Je betaalt een vast bedrag per maand voor de Audi
  • In dit maandelijkse bedrag zijn o.a. de volgende bedragen verwerkt: verzekering, motorrijtuigbelasting, reparatie, afschrijving en onderhoud waaronder banden.
  • De Audi blijft eigendom van de financieringsmaatschappij en de persoon die de auto least, huurt als het ware de auto. Meestal is dit voor een periode van 12 tot 60 maanden.
  • Je betaalt zelf de brandstof
  • Na de leaseperiode lever je de auto weer in

Als je een vergelijking maakt tussen de persoonlijke lening en private lease zet dan alle voor- en nadelen op papier. Een belangrijke afweging is of je het belangrijk vindt dat de auto jouw eigendom is aan het einde van de looptijd.

Ben je eruit en kies je voor een lening dan kun je contact opnemen met Becam Financieringen. Becam heeft erg veel ervaring met het financieren voor allerlei doeleinden waaronder de auto. Mocht je het exacte bedrag van je lening willen weten dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen voor een vraag of een vrijblijvende offerte. Wij zijn je graag van dienst!

Gerelateerde artikelen