Zoek

Ariel Levi kampioen Porsche Sprint Challenge Southern Europe

Na een dominant seizoen pakt Ariel Levi, uitkomend voor het Nederlandse GP Elite, de titel in de Porsche Sprint Challenge Southern Europe. 

Levi kondigde begin dit jaar zijn overstap naar de Nederlandse renstal GP Elite aan. Het kampioenschap in Zuid-Europa was zijn eerste samenwerking met het team en dit blijkt gelijk een succesformule te zijn. Hij wist 3 van de 8 races op zijn naam te schrijven en wist daarnaast nog 3 podiumplekken te pakken. Hiermee stelde hij vandaag op het circuit van Barcelona zijn titel veilig. Levi’s Nederlandse teamgenoot Kas Haverkort wist de laatste race van dit seizoen op zijn naam te schrijven.

De deelname aan dit winterkampioenschap was voor de 23-jarige Levi een perfecte mogelijkheid om zich voor te bereiden op het aankomende seizoen in de prestigieuze Porsche Mobil 1 Supercup en de Porsche Carrera Cup Deutschland. Ook hier gaat hij samen met GP Elite, en onder andere Nederlandse teamgenoten Kas Haverkort en Huub van Eijndhoven, de strijd om de prijzen aan.

Het Porsche Carrera Cup Deutschland seizoen gaat 19-21 april van start op Imola. Een maand later start ook de Porsche Mobil Supercup op dit Italiaanse circuit, tijdens de Formule 1 Grand Prix van Emilia Romagna.

Bron: GP Elite

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen