Zoek

Audi Q5 infotainment MMI systeem

Karlsbad, Germany–Harman/Becker Automotive Systems, een eenheid van Harman International, (NYSE: HAR) heeft vandaag aangekondigd dat haar nieuwste generatie MMI 3G infotainment-systeem haar debuut krijgt in de nieuwe Audi Q5  tijdens het najaar van 2008. De start blijft een nauwe relatie tussen Harman en de Duitse luxe automaker dat begon in 1989.

“De uitzonderlijke prestaties van het spectrum van dit nieuwe platform is een eerbetoon aan de samenwerking en teamgeest tussen onze twee ondernemingen” specialisten “, zegt Dinesh C. Paliwal, Harman Chief Executive Officer.” Wij zijn zeer verheugd om onze geavanceerde technologie met Audi het creëren van een spannende nieuwe ervaring voor de chauffeurs. ”

De Harman / Audi platform stelt nieuwe maatstaven voor de auto-navigatie-, communicatie-en wide-screen entertainment. Een high-performance NVIDIA ® grafische processor zorgt ervoor dat navigatiekaart beelden overgang soepel, zelfs als het voertuig van richting verandert snel. Driver oriëntatie wordt versterkt door een driedimensionale weergave van het landschap dat exact op schaal terrein. Fotorealistische weergave van de punten van de rente maakt het mogelijk visuele matching van de belangrijkste bezienswaardigheden op het display in de auto, en de identificatie van de punten die van belang is uitgebreid met bekende merk logo’s. Het display biedt een vogelvlucht van meer-verre bestemmingen en functies automatische close-up inzoomen op kruispunten.

Beschikbaar kaart media dekking van 43 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Precieze audio-route-instructies en voice-commando’s voor audio, telefoon, adresboek en navigatie-functies worden ondersteund in acht talen. Het systeem ondersteunt de aansluiting van externe apparaten, zoals USB-opslagmedia of een Apple iPod, een jukebox functie maakt het mogelijk voor de oprichting van persoonlijke afspeellijsten muziek. De digitale radio aanvaardt zowel Europees Digital Audio Broadcast signalen en de VS satellietdiensten. Een integraal vier-band GSM mobiele telefoon ondersteunt de Bluetooth-verbinding en aanvaardt een SIM-kaart van een bestuurder van de persoonlijke telefoon.

Meer dan 250 Harman International personeel uit Duitsland, de VS en Canada heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en integratie van systemen voor het platform.

Harman / Becker is de automotive divisie van Harman International Industries, Incorporated (www.harman.com), die ontwerpt, fabriceert en distribueert een breed scala van audio-en infotainment-producten voor de automobiel-, consumenten-en professionele markten. Harman International heeft een sterke aanwezigheid in Noord-Amerika, Europa en Azië, en werk aan meer dan 11000 mensen over de hele wereld. De Harman International familie van merken omvat AKG ®, Audioaccess ®, Becker ®, BSS ®, Crown ®, dbx ®, DIGITECH ®, Harman Kardon ®, Infinity ®, JBL ®, Lexicon ®, Mark Levinson ®, Revel ®, QNX ® , Soundcraft ® en Studer ®. Harman International aandelen wordt verhandeld op de New York Stock Exchange onder het symbool “NYSE: HAR.”

AKG, Audioaccess, Becker, BSS, Crown, dbx, DIGITECH, Harman Kardon, Infinity, JBL, Lexicon, Mark Levinson, Revel, QNX, Soundcraft en Studer zijn handelsmerken van Harman International Industries, Incorporated, geregistreerd in de Verenigde Staten en / of andere landen.

Apple en iPod zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen.

Audi is een geregistreerd handelsmerk van AUDI AG.

Het woord Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk dat eigendom is van de Bluetooth SIG, Inc, en ieder gebruik van dit merk door Harman International Industries, Incorporated, is onder licentie. Andere handelsmerken en namen zijn die van hun respectieve eigenaars.

NVIDIA is een geregistreerd handelsmerk of handelsmerk van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en / of andere landen.

1 gedachte over “Audi Q5 infotainment MMI systeem”

  1. Bedankt voor de reactie, het is inderdaad dat we sommige pers berichten in het Engels krijgen. En de vertaling met aanpassing is dan niet correct helaas. We zijn nog maar kort bezig en krijgen steeds meer en meer grip erop en ook op de automatische bericht geving van de fabrikanten of leveranciers. Die ons informeren voor de site, of om artikelen te plaatsen. Ons doel is onze bezoekers graag informeren, en er is ook grote vraag naar Audi nieuws. We gaan er meer en meer opletten om meer professioneel te worden.
    Dank voor de reactie.

Reacties zijn gesloten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen