Zoek

Pogea Racing HusTTler Audi TT

De tweede generatie Audi TT krijgt een nieuwe look van Pogea Racing.
Deze onderscheidend lichtblauwe TT is gebouwd en getoond door Pogea Racing. Deze op 19 inch geschoeide TT met Lamborghini velgen en met Porsche GT2 remzuigers straalt een en al kracht uit.
Deze zeer visuele TT is extra opvallend door de Singel Frame grill die geproduceerd is in koolstof, net zoals de achtervleugel en het onderste deel van de achterbumper.

In de voorbumper is natuurlijk plaatsgemaakt voor de LED lampen, net boven de mistlampen. En visualiseert natuurlijk de groter luchtinlaten voor.

En de bumper, net als alle Pogea delen, kan besteld worden in carbon fiber (zoals hier afgebeeld) of het goedkopere PEC (polyepoxycarbonate).

Pogea gaf de spatborden een motorsportflair. Hoewel het niet een widebody is, zijn in de nieuwe spatborden ventilatieopeningen gemaakt voor verbetering van de handling en van de aerodynamica. Aan de achterkant zul je een sportievere bumper en -spoiler zien.  Twee luchtgaten sieren elk een zijde, gesplitst door een carbon vleugel in de luchtbladen, terwijl een carbon diffusor de roestvrijstalen dubbele uitlaten het nieuwe bumper design afronden.

Een andere opvallende toevoeging is de dubbeldekker achtervleugel die bestaat uit een bovenste gedeelte en een tussen gedeelte. Het onderste gedeelte, wat standaard op de TT zit, is aangepast en komt omhoog bij +120km/u en zorgt dan nog voor wat extra downforce.

Het volledige Pogea Racing koolstof-stylingpakket kost rond de 8100 euro.

Meer info via Pogea-Racing.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen