Zoek

Audi S5 Kersenzwart

In de serie kleuren hebben we hier een prachtige Audi S5 van een vaste bezoeker gekregen, dhr. Kloosterboer.
De kleur is Kersenzwart (via de Audi Exclusive line) met Mustangbruin leder binnenin.
Op de getoonde afbeelding staat de S5 op 18 inch velgen.

Deze auto is voorzien van heel veel- en mooie optie’s, zoals open Panoramadak, MMI navigatie Plus, Electrisch verstelbare stoelen, Comfortsleutel (advanced key) en het Pro line pakket. Ook zit er op deze S5, Audi’s demper regeling en dynamic steering op.

Van binnen de Mustangbruine bekleding.

Hier zie je de LED achterlichten van de S5 goed.

Hier de reactie van onze bezoeker;

Ik kijk regelmatig en met veel genoegen op de AudiBlog. Jullie hebben vaak en interessant nieuws over Audi. Ik rijd sinds een paar weken met heel veel plezier in mijn S5 tiptronic (want ik kon niet meer op de S-tronic wachten hoor). Toen ik in december las over een kleine modelwijziging (led achterlicht en vernieuwd MMI) was ik toch wel heel blij dat mijn auto , die half december bij de dealer kwam, inderdaad voorzien was van de laatste upgrade.

Het is misschien aardig te vermelden (en te laten zien) dat ik een afwijkende kleur heb gekozen: kersenzwart. Het viel me namelijk niet mee om een auto “met een beetje” kleur te kiezen. Je ziet immers zoveel zwart en grijs. Dan kun je in het interieur een kleur kiezen voor de bekleding maar dan kom je gauw op rood. En dat is voor een zakenauto weer erg gewaagd.

Het werd dus Mustangbruin en Kersenzwart. En dat kleurt leuk bij elkaar, vind ik.

Met dank aan dhr. Kloosterboer.

3 gedachten over “Audi S5 Kersenzwart”

  1. Super combinatie 😀

    Je ziet ze eigenlijk veel te veel die S5’s beetje jammer, maarja zo’n combinatie is natuurlijk vrij uniek. Veel plezier ermee.

    Mark

Reacties zijn gesloten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen