Zoek

KTM X-Bow met ABT Sportsline

KTM X-Bow met ABT Sportsline.Deze twee horen bij elkaar vanaf nu: De X-Bow cultus van de Oostenrijkse fabrikant KTM motorfietsen en ABT Sportline. Want nu is er voor deze atleet een pakket beschikbaar van ABT.
ABT technici werken momenteel aan een behoorlijke stijging van de prestaties van de X-Bow.


Met de X-Bow is de samenwerking tussen de twee bevriende onderneming ingeluid. Het voertuig overbrugt de kloof tussen de weg en het racen, maar ook belichaamt het de idealen van ABT. De X-Bow is buitengewoon innovatief en dynamisch – in 3,9 seconde spurt de auto vanuit stilstand tot 100 km / h. Speels gaat de 2.0 TFSI (240 kW PS/177) met de 790 kg van de kleine open lucht atleet om, zoals de naam. Want X-Bow is “Crossbow”.

Nog indrukwekkender zijn de waarden met de prestaties van ABT Sport Line: Dankzij ABT Power zal binnenkort een sport uitvoering komen van 300 pk (221 kW) op de weg. Over de technische gegevens van deze nog sterkere X-Bow variant is dan – na de gebruikelijke tests van ABT – Een gedetailleerd inlichtingenblad beschikbaar.

Carbon veel, veel van de technologie uit de autosport, KTM heeft een monocoque van de weg op de wielen. Om deze reden past de X-Bow ook perfect voor ABT Sportsline.

Meer informatie: ABT Sportline

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen