Zoek

Le Mans Tag Heuer Monaco 24 Concept watch

tag-heuer-monaco-24-concept-chronograph-1
Niets van doen met Audi maar wel met “LeMans”.
Tag Heuer Monaco 24 Concept Watch onthuld op Baselworld 

100jaar-logo-auto
Meest waarschijnlijke Tag Heuer heeft het beste verhaal te vertellen aan de Baselworld 2009. De Zwitserse Sport-en High-tech geïnspireerd horloge maker viert de Monaco horloge’s 40e verjaardag.
tag-heuer-monaco-24-concept-chronograph-3
Tag Heuer al onthuld nieuwe coole Monaco horloges voor 2009 inclusief de Monaco kaliber 12, Tag Heuer Monaco Golf kaliber 12 en de Monaco 1969 Original.
Nu op het Baselworld 2009 Tag Heuer onthulde ook een nieuw concept kijken nagesynchroniseerde Monaco Monaco 24.
De Monaco 24 concept horloge heeft een uniek design en tubulaire extreme schokken beschermd componenten, die zijn geïnspireerd door Le Mans raceauto uithoudingsvermogen. De TAG Heuer kaliber 36 verkeer (36,000 beats / uur) praalwagens in de grote (40.5mm) zwart PVD-gecoate geval, geschorst in een stalen buis huisvesting heel graag een race auto’s chauffeur beschermende kuip kooi, en zichtbaar via de inbelverbinding gezicht en het saffierglas caseback.
tag-heuer-monaco-24-concept-chronograph-2
De componenten worden verder geïsoleerd tegen schokken en koppel door een nieuwe “samengestelde filter” materiaal dat wordt gebruikt in de ruimtevaart en auto racen. Aangepast gebouwd in de industriële-grade wolfraam, de drie pijlen van de oscillerende gewicht echo’s een GT auto’s chroom mags.
De grote gezichten, zwart-textured dial draagt een oversize “24” om 12 uur, ter ere van de 24 van Le Mans en de iconische blauw en oranje kleding van Gulf Oil – dezelfde kleuren TAG Heuer Ambassadeur Steve McQueen droeg in zijn 1970 film klassieker, Le Mans.
Waterbestendig tot 100 meter, met anti-reflecterende dubbelzijdige behandeling op de gebogen saffier krasbestendige kristalglas om te zorgen voor de beste leesbaarheid. TAG Heuer Monaco vraagt de 24 de R & D team de meest gewaagde creatie-to-date.
De Monaco 24 is slechts een concept op dit moment, maar Tag Heuer altijd om enkele van de aspecten van dit meesterwerk in toekomstige Tag Heuer horloges.

Via de Tag Heuer site.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen