AudiBlog.nl

Audi opent Flagship Store in Sydney

audi-sydney-1

Audi opent een Terminal in Sydney

In een tijd waarin de meeste fabrikanten over de hele wereld bezuinigen  is Audi uit op expansie . Audi Australië  knipt officieel het lint door, van hun nieuwe vlaggenschip in Sydney. Het Terminal concept, ( Zoals vele kennen heeft Audi ook het Hangar Concept)  aan de Zuid Dowling Street in Sydney is nu officieel  geopend voor het publiek.

audi-sydney-3

De acht-niveau’s van het 16000 + vierkante meter inrichting is  gelegen aan Victoria Park en is ontworpen door Audi’s master architect, Allmann Sattler Wappner en geïnterpreteerd voor Australië door de gerenommeerde Johnson Pilton Walker.

audi-sydney-2

Het bevat een  showroom voor zowel nieuwe als goedgekeurde A-selectie  Audi voertuigen, klant faciliteiten waaronder een speeltuin, lifestyle shop, business centre, de Audi Cafe Beieren en een aftersales centrum maken de Audi beleving compleet. En doet dienst als importeurs kantoor voor Audi.

audi-sydney-5

Strakke inriching van Audi met de Audi shop.

audi-sydney-4 

Hier het cafe voor een hapje en drankje.


Gerelateerd nieuws