AudiBlog.nl

Audi TT RS Coupe Phantom Black

tt-rs-zwart-1

Sommige hebben hem algezien in het echt de Audi TT RS.

Maar het blijft een spannend object, de snelste TT in productie ooit. De 2.5 TFSI met 340 PK. Echt het geluid van deze Audi is heerlijk. En doet het zeker goed op de boulevard vandaag. De Phantom Black TT RS met de 19 inch velgen.

tt-rs-zwart-2

Mooie dikke ovale uitlaat potten maken het achterwerk af, en als je wilt kan je de spoiler annuleren voor de bestelling.


Gerelateerd nieuws

1 reactie

  1. Micha says:

    Yes yes yes 😀 Nog 2 weken en deze staat voor mijn deur, cadeau voor m’n 18 jaar 😀 Kzit wel met een vraagje, ik heb de spoiler erbij genomen, maar vermindert deze op enig vlak de prestaties van de wagen ? Want op de RS6 van m’n neef, sinds hij nieuwe velgen en een spoiler heeft vind ik dat de wagen qua prestaties serieus vermindert is … :s

    Alvast bedankt !

Je kunt op dit moment niet reageren.