AudiBlog.nl

Audi A4 winnaar verkiezing Lease Car of the Year [Persbericht]

a4avant2330

• 15e editie ING Lease Car of the Year-verkiezing
• Audi A4 met kop en schouders winnaar
• Vakjury roemt ‘uitmuntende rijeigenschappen, uitstraling, keuze uit motorengamma, kwaliteit importeur en betrouwbaarheid’

De Audi A4 is winnaar geworden van de categorie Business bij de verkiezing Lease Car of the Year 2009/2010 van ING Car Lease. De Audi A4 stak er volgens de vakjury met kop en schouders bovenuit, zo laat een woordvoerder van ING Car Lease weten. In de categorie Business liet de Audi A4 de twee andere genomineerde auto’s, de Citroën C5 en de Opel Insignia, ver achter zich.


In zijn rapport roemt de vakjury de Audi A4 om zijn ‘uitmuntende rijeigenschappen, uitstraling, de keuze uit het motorengamma, de kwaliteit van de importeur en de betrouwbaarheid’. De ING Lease Car of the Year-verkiezing is een van de belangrijkste evenementen binnen de leasebranche. Bij deze vijftiende editie heeft de jury extra gekeken naar leasetrends binnen de huidige marktomstandigheden, zoals milieu- en veiligheidsaspecten en zuinigheid. In totaal waren negen auto’s genomineerd, verdeeld over drie leasecategorieën: Economy, Business en Executive.

Cijfermateriaal
Op basis van cijfermateriaal stellen leasespecialisten van ING Car Lease de lijst met de genomineerde auto’s samen. Daarna beoordeelt een kritische vakjury de modellen. In de categorie Executive was de Audi Q5 een van de drie genomineerde modellen. Na een nek-aan-nekrace ging de prijs net aan de neus van de Audi Q5 voorbij.
Dat de Audi A4 in de prijzen valt, is niet de eerste keer. In november 2008 werd de Audi A4 bij de AutoBild Design Award al uitgeroepen tot de ‘mooiste nieuwe auto van 2008′.

 

Bron: Audi Nederland


Gerelateerd nieuws