AudiBlog.nl

Audi spyshots Audi A8

audi-a8-2010-spyshot-3

Vers van de pers, deze spyshots van de Audi A8.
Nu nog volop in camouflage dress, over 10 weken definitief de onthulling. Eind maart 2010 staat ie in de showroom.
Volldig nieuw, strak en in de nieuwe Audi design gevormd.
De eeste motoren zullen zijn de 4,2FSI en de 4,2TDI, in een later stadia komen daar uiteraard 6 en ja wel een 4 cylinder motorisering bij. Ook fijn weer een W12 en een S8. Ja je wil toch wat extra’s bieden.


audi-a8-2010-spyshot-1

En tuurlijk wil je vele klanten de keuze bieden. Dus een lange uitvoering komt ook, voor de verwende klant, en natuurlijk als je een chauffeur hebt. Dus 1e en 2e kamer en directie leden ( CEO ) en Bobo’s, maar ook artiesten, bekenden en alles die maar goed voor de dag willen komen . Zet deze A8 op je wens lijst voor 2010.

audi-a8-2010-spyshot-4

Nieuwe technieken, nieuwe MMI en ga zo maar door.

audi-a8-2010-spyshot-5

Opliggende achterklep ronden deze A8 fraai af. Het beste jongetje van de klas wordt het.


Gerelateerd nieuws