AudiBlog.nl

Audi A1 niet als quattro leverbaar

audi-metroproject_voor

Volgens de geleerden komt Audi met de A1 niet met een quattro uitvoering op de markt.

Het komt als een verrassing dat de quattro niet zal worden toegevoegd aan de nieuwe compacte A1, Terwijl het ontwerp van de A1 studie, de Audi Metroproject quattro Concept wel die naam op zijn body had.

Het schijnt dat de AWD extra gewicht en kosten met zich mee brengt, iets dat in strijd is verklaard met de missie van de A1’s.

De A1 zal naar verluidt alleen beschikbaar zijn met een de versnellingsbak met 5 en 6 verzetten en de zeven traps S tronic automatische transmissie.

De A1 zal in Europa beschikbaar zijn vanaf augustus of september van volgend jaar. De Sportback-versie die staat 9 maanden later op de stoep zo tegen 2011 aan en een cabriolet in het begin van 2012. De S1 productie zal naar verluidt beginnen in februari van 2011 met een 1.4-liter TFSI motor die 180 pk heeft en een sprinttijd 0-100 km / h van 6,9 seconden.

Ga hier naar een eerder update


Gerelateerd nieuws