AudiBlog.nl

Audi Driving experiences 2010

Audi driving experience

Je wilt eens wat anders? Je wilt je Audi helemaal leren kennen en de grenzen bereiken, of je wilt gewoon een heel leuk uitje met vrienden collega’s of klanten.

Ervaar het spectaculaire winterprogramma van Audi en ervaar zelf hoe de Audi quattro werkt zelfs in extreme situaties, zowel op sneeuw of op ijs.

Hier twee voorbeelden van de programma’s.

Seefeld driving experience

Verbeter uw rijtechniek op ijs in de Oostenrijkse wintersportplaats Seefeld. Op een speciaal geprepareerd ijscircuit krijgt u de mogelijkheid om de Audi quattro techniek te testen onder zeer bijzondere omstandigheden. U leert hoe u in de meest extreme situaties uw auto volledig onder controle houdt. Tijdens deze unieke training staat er per twee deelnemers een Audi A6 3.0 TDI quattro of een Audi A5 Sportback 3.2 FSI quattro* tot uw beschikking.

Programma

Deze unieke training vindt plaats op het exclusieve testterrein van Audi midden in de Alpen. Per twee deelnemers is er een Audi A6/ A5 Sportback quattro met spikes beschikbaar. U overnacht in een sfeervol Oostenrijks viersterren hotel. Tijdens de training leert u de basisprincipes van veilig rijden kennen, waardoor uw rijtechniek aanzienlijk verbetert. Ook het sociale aspect wordt niet vergeten, want tijdens de gezamelijke maaltijden is het uitwisselen van ervaringen minstens zo ontspannend en leuk als de trainingen zelf. De maximale groepsgrootte bedraagt 24 deelnemers.

Dag 1

U vliegt in de middag van Schiphol naar München. Na aankomst vertrekt u naar de gezellige wintersportplaats Seefeld. In uw Oostenrijkse hotel kunt u ‘s avonds genieten van een diner, waar u meteen kennis kunt maken met de overige deelnemers en instructeurs.

Dag 2

Na het ontbijt en een korte theorieles vertrekt u met de groep naar het trainingsgebied. De rijtrainingen worden vandaag slechts onderbroken door de lunch. Aan het eind van de middag keert u weer terug naar het hotel voor een heerlijk diner.

Dag 3

Wederom staat deze dag geheel in het teken van de Audi driving experience. De training wordt afgesloten met de utreiking van de certificaten. Vervolgens neemt u deel aan een speciale Audi ”Night Tour” op het ijs. Aansluitend wordt u in een arrenslee bij uw hotel opgehaald om een karakteristieke Oostenrijkse huttenavond mee te maken.

Dag 4

Na het ontbijt checkt u uit en staat de bus klaar die u naar de luchthaven van Munchen brengt voor uw terugvlucht. U arriveert aan het begin van de middag in Amsterdam.

Trainingsauto*

23 – 26 januari 2010

Audi A5 Sportback 3.2 quattro met spikes (24 januari)

Audi A6 3.0 quattro met spikes (25 januari)

05 – 08 februari 2010

Audi A6 3.0 quattro met spikes

Voorwaarden

Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Voor een actieve deelname moet voorafgaand aan de training een geldig rijbewijs worden overlegd.

*Modellen Audi zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen

**Deze training wordt niet fiscaal belast.

Trainingsvoertuigen Audi A5 Sportback 3.2 FSI quattro/ Audi A6 3.0 TDI quattro*

Trainingssoort Audi ice experience Seefeld

Duur 4 dagen, 3 overnachtingen

Datum 23.01.2010 – 26.01.2010

Kosten € 1.950,- p.p. vrij van BTW**

Trainingsvoertuigen Audi A6 3.0 TDI quattro*

Trainingssoort Audi ice experience Seefeld

Duur 4 dagen, 3 overnachtingen

Datum 05.02.2010 – 08.02.2010

Kosten € 1.950,- p.p. vrij van BTW**

Plaats Datum Beschikbaarheid

Seefeld 23.01.2010

Seefeld 05.02.2010

 Audi driving experience 1
 

Muonio driving experience

In het adembenemende noorden van Finland maakt u kennis met het ultieme rallygevoel in de sneeuw: insturen, tegensturen en stabiliseren. Driften op glad ijs! Naast de training kunt u deelnemen aan een enerverende tocht per sneeuwscooter door het Finse landschap.

Het Audi ijstestcentrum in Muonio vormt de exclusieve locatie voor deze training die een goede aanvulling is op de training in Seefeld. De 5-daagse training in Muonio is een van de meest spectaculaire uitdagingen die Audi aanbiedt. Tijdens deze training leert u op een veilige manier hoe u totale controle heeft over de Audi A4 2.0

Programma?

Het Audi ijstestcentrum in Muonio vormt de exclusieve locatie voor de Audi driving experience. Hier kunt u uw rijtechniek verbeteren op een circuit van maar liefst zeven kilometer lengte dat is aangelegd over bevroren meren. Naast de Audi-rijsessies kunt u deelnemen aan een enerverende tocht per sneeuwscooter door het Finse landschap. Tot slot, als tegenwicht voor alle opwinding van de dag, volgt een kennismaking met de gemoedelijke cultuur van Lapland. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen aan deze Audi driving experience. Per twee deelnemers staat er een Audi A4 quattro met spikes tot uw beschikking.

Dag 1

Na aankomst in Helsinki maakt u een binnenlandse vlucht naar Kittilä. Vervolgens vertrekt u naar Hotel Olos, waar u deze dagen zult verblijven. In het hotel kunt u genieten van een diner en wordt het Audi Team aan u voorgesteld.

Dag 2

Na het ontbijt en een korte theorieles vertrekt u met de groep naar het ijscircuit. Hier krijgt u rijtraining tot aan de lunch, welke plaatsvindt op het circuit. In de middag wordt de rijtraining vervolgd, waarna u ’s avonds dineert in het hotel.

Dag 3

Deze dag staat ook weer in het teken van de rijsessies op het ijs. Na afloop staat een bijzondere sneeuwscooter safari op het programma, welke wordt afgesloten met een aperitief en diner.

Dag 4

Na het ontbijt gaat u weer richting het ijscircuit, waar u wederom de gehele dag weer in uw Audi quattro actief bezig bent. ‘s Avonds na het diner organiseren wij een ”special night drive” voor u.

Dag 5

In de ochtend volgt u op het ijscircuit het laatste deel van deze Audi driving experience. Na het lunchbuffet vliegt u via Kittilä en Helsinki weer naar Amsterdam, waar u aan het begin van de avond aankomt.

Trainingsauto*

Tijdens deze training rijdt u met de ter beschikking gestelde Audi A4 quattro. De combinatie van elegant comfort, stijlvol design en sportieve dynamiek maakt de Audi A4 een auto die er uit springt. De perfecte rijeigenschappen en innovatieve quattro-techniek zorgen ervoor dat de Audi A4 quattro ook onder extreme omstandigheden veilig zijn spoor volgt.

Voorwaarden

De Audi driving experience 2010 in Finland biedt plaats aan 20 deelnemers. Voorwaarde voor deelname is dat u de training Seefeld driving experience heeft gevolgd. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Voor een actieve deelname moet voorafgaand aan de cursus een geldig rijbewijs worden overlegd.

*Audi is te allen tijde bevoegd wijzigingen in het programma door te voeren indien de omstandigheden daartoe aanleiding geven.

**Deze training wordt niet fiscaal belast.

Trainingsvoertuig Audi A4 2.0 TFSI quattro

Trainingssoort Muonio driving experience

Duur 5 dagen, 4 overnachtingen

Datum 10.03.2010 – 14.03.2010

Kosten € 4.095,- p.p. vrij van BTW**

Locatie Datum Beschikbaarheid

Muonio 10.03.2010 – 14.03.2010

Ga hier naar de website en schijf je in. Audi Driving Experience en ontdek nog meer mogelijkheden.


Gerelateerd nieuws

1 reactie

  1. Marleen Zaman says:

    Beste,

    Zijn er nog driving experiences gepland in 2010? Of in 2011?

    Alvast bedankt,
    Marleen

Je kunt op dit moment niet reageren.