Zoek

Audi A1: ‘live’ gespot in Barcelona

Dit is toch een ideale spot om te vertellen dat spotten gewoon cool is. Terwijl de rest van de wereld de persfoto’s van Audi heeft getoond kunnen wij op Autogespot een foto laten zien van een Audi A1 die in het wild in Barcelona werd gespot. Begin maart staat hij in Genève in de spotlight, maar het is toch een stuk hipper om dit kleintje in het wild te zien.

Lees verder op: Autogespot.com

4 gedachten over “Audi A1: ‘live’ gespot in Barcelona”

  1. Klopt in Barcelona . Audi heeft op een pier bij de kust (olympica) een heel circuitje afegezet en showroom opgesteld. Er zijn 2 ”test” A1’s beschikbaar gesteld om van te genieten. Je kunt je daar opgeven om naast een testdriver van Audi te zitten, die een sprintje trekt, vervolgens dmv water door de bocht (2x) slipt, als laatste rijdt hij schuin een muur op. Cool opgezet en exclusief in Barcelona! Echt Audi, slim aangepakt. De testrijders zijn klasse! Echt een aanrader om te bezoeken! Het gebeuren is er tot 28 maart en open dagelijks van 08:00 tot 20:00

  2. Aangezien ik in Barcelona studeer en ik Audi top vind, thuis echte audi-rijders zijn; ben ik er vaak. Het is genieten als courer helemaal losgaat om het er naast te ervaren!

Reacties zijn gesloten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen