AudiBlog.nl

Verrassing van Audi op Genève de Audi A1 e-tron?

Audi gaat van de week pronken op de Auto salon van Genève. Ze staan daar met de Audi A1, De Audi RS5 en de Audi A8 met hybride technologie. Maar ook met een verrassing!
Waarschijnlijk komt men met een derde e-tron variant op basis van de Audi A1 die de eerste personenauto uitvoering zal worden.

Hoewel Audi plannen heeft om een beperkte oplage de e-tron te bouwen die volgend jaar in productie gaan. Is een elektrische auto op basis van de nieuwe A1 het meest waarschijnlijk om als eerste volume model van het merk om plug-in voertuigen te gaan verkopen. Met een kleine, beperkte bereik, stedelijk woon-werkverkeer zal de A1 waarschijnlijk de elektrische auto arena domineren in de nabije toekomst.

Via: AutoBlog.com


Gerelateerd nieuws