AudiBlog.nl

Audi RS 4 hybride techniek?

Audi rijdt momenteel met een test voertuig rond van een Audi S4 met hybride techniek erin, afkomstig van nieuwe VW-Touareg,
Het wordt bevestigd dat als er een nieuwe S4 of een RS4 komt in de toekomst, dan zal Audi deze met nieuwe hybride technologieën en niet alleen met de e-tron op de markt komen. Hij heeft een 333pk 3.0 TFSI en een elektromotor van 46pk hebben/krijgen.

De RS4 zou 408pk +46pk van elektromotor ontwikkelen, als Audi besluit voor een volgende generatie RS4 model. Dan gaan ze om de auto lichter te maken met aluminium en koolstof vezel carrosserie panelen aan de gang, en dit moet het gewicht compenseren van de toe te voegen batterijen en elektrische motor.

De volgende generatie B9 S4 zou worden aangedreven door een 4 cilinder 2.0 en de RS4 en RS5 door een 5 cylinder 2.5TFSI met e-tron technologie.

Thanx to Bojan for the info


Gerelateerd nieuws