AudiBlog.nl

CDC International doet de Audi A5 Cabriolet

CDC International heeft een upgrade pakket voor de Audi A5 ontwikkeld, dat qua styling en performance verbetering aanbrengt, en voorzien van een unieke platina lak.
De Audi A5 cabriolet is voorzien van een licht gewijzigde onder achterbumper en de auto is verlaagd met ongeveer 60mm, die resulteert in een spannend visueel effect

De Duitse tuners installeerde nieuwe exclusieve wielen van Lowenhart formaat 9x 20 met 255/30/R20 banden aan de voorkant en 11×20 met 305/25/R20 banden aan de achterkant. Deze nieuwe reeks van 20 inch wielen is uitgevoerd in een 3D-chromen afwerking en zal worden verpakt met Continental banden type CSC3 eromheen.

Ook op tuning gebied pakken ze de A5 cabriolet aan de 3.0TDI gaat van 240pk naar283pk en krijgt van de standaard 500Nm een 575Nm koppel erin.
De auto kreeg ook een nieuw roestvrijstalen uitlaatsysteem met twee dubbele uitlaatpijpen en draagt ook bij tot een betere prestatie en een sportiever geluid.

Het interieur van de Audi A5 cabriolet is door CDC International voorzien van volledig lederen bekleding van het dashboard, de middenconsole en zelfs de A stijl en zonnekleppen in het fijnste nappaleer.

Meer informatie: CDC International


Gerelateerd nieuws