AudiBlog.nl

ABT CR velgen: Haute Couture voor je Audi

ABT velgen voldoen aan haute couture de nieuwe ABT CR velgen voor je Audi

Hoe moet een wiel van ABT Sportsline eruit zien? Het moet een onmiskenbare
typisch ABT uitstraling hebben, en sportief, klassiek en extravagant genoeg om de extra verfijning van ABT uit te stralen.

ABT de heeft met de nieuwe CR velgen de kers op de taart voor auto’s van de Volkswagen-groep. De nieuwe legering is een hoogtepunt van verschillende werelden, die combineert in een prachtig geheel. Het ziet er dynamisch en uiterst sportief uit, maar is nog steeds elegant en tijdloos modern.

Deze ABT CR is een high-end wiel voor personen met stijl: de vijf-spaaks ster, die in de tang-vorm loopt, passend bij de limousines, cabriolets en coupe’s. Het samenspel van kracht en stevigheid wordt ook bereikt door de kleurstelling – gepolijste oppervlakken harmoniseren perfect met elementen in de glossy mystieke antraciet.

Het nieuwe wiel is leverbaar in 18, 19, 20, 21 en 22 inch formaten,

Meer info: ABT Sportsline


Gerelateerd nieuws