AudiBlog.nl

Audi A1 Art Car voor de White Tie en Tiara Aids fonds

Dit jaar is de uitgave van het White Tie en Tiara liefdadigheid bal die geld inzamelt voor de Elton John AIDS Foundation en er is een speciale versie van de A1 Audi’s premium supercar ontworpen door de Britse hedendaagse kunstenaar Damien Hirst.

Audi, een van de belangrijkste supporters van de bal, is met het doneren van de A1 Art Car die zal worden geveild tijdens het evenement, dat plaatsvindt op donderdag 24 juni en wordt gehouden in het huis van Sir Elton John en zijn partner David Furnish.

“Dit is een van de meest spannende veiling items die wij ooit hebben gehad voor White Tie”, aldus Elton John. Zijn partner David voegt er aan toe: “Audi is een geweldige partner met ons en dit jaar hebben ze echt iets fantastisch geproduceerd. Ik ben ervan overtuigd dat een grote hit met onze gasten.”

Als onderdeel van dezelfde partij, zal de A1 Art Car worden geveild samen met 6 canvas schilderij,

“We zijn enorm trots op opmerkelijke fondsenwerving van het Sir Elton John’s Ball met zijn steun voor het achtste jaar op rij met de donatie van een onbetaalbaar en onherhaalbaar kunstwerk voor de veiling”, aldus directeur Jeremy Audi UK Hicks.

Via: Carscoop


Gerelateerd nieuws