AudiBlog.nl

De Audi A1 van Arjan Robben

Heel Nederland zat gespannen voor de buis gisteren, want Arjan Robben verstapte zich door dat ie een hakje wou geven, hij viel gelijk neer en men denkt aan gescheurde hamstring.
Wij hopen natruurlijk met zijn allen dat deze smaakmaker van een speler die erg goed in vorm is , dat ie nog mee gaat naar het WK. en dat de blessure mee zal vallen. Wat het toernooi zonder Robben is minder fraai.

Vandaag zal de scan uit wijzen hoe het staat met zijn hamstring.
Arjen veel geluk vandaag. En we duimen voor je.

Maar Arjan zal zeker in de picture staan als ie weer terug keer op zijn thuis basis bij Bayern München, want daar hebben ze de speler van de Duitse competitie verkozen tot beste speler. En zal ie weer vlot naar de wedstijden en trainingen gaan met deze kanjer van een Audi A1.

Helemaal in zijn club kleuren uitgedost.


Gerelateerd nieuws