AudiBlog.nl

Audi R8 V10 Spyder van Audi Exclusive

Audi exclusive staat garant voor je individuele wensen.
Dit interieur van de Audi R8 is in Fijn nappa leder uitgevoerd, in de kleur Alabaster wit leder met Karmesin rode vlakken erbij.
Het geeft je Audi een hele persoonlijke tint. En zeer veel exclusiviteit mee.

Audi exclusive staat garant voor:

Exterieur en interieur gecombineerd volgens uw eigen ideeën. Bijzondere lakkleuren en tinten, hoogwardig leder en alcantara, luxe opties, fraaie houtsoorten en interieur panelen. Men heeft ruime keuze uit een exclusief aanbod met een voortreffelijke afwerking. Wat betreft matriaalsoorten, kleuren en combinatie mogelijkheden is vrijwel alles mogelijk. Men heeft zelf de regie in handen bij de samenstelling van uw Audi. Informeer bij de Audi dealer naar de individuele mogelijkheden van Audi exclusive.

De buitenkleur denk ik is Shirazrood metallic van de R8 V10 Spyder.

Dank aan Fam Schoenmakers voor de foto’s.


Gerelateerd nieuws