Zoek

Ipad houder voor in je Audi

De iPad van Apple maakt furore als interactieve tablet voor presentaties, e-mail, internet en games. Handig, licht en gemakkelijk mee te nemen. Het wachten was alleen op een handig systeem om de iPad ook in de auto te bevestigen. Nu is er de Car Mount van Vogel’s, de gerenommeerde leverancier van audiovisuele montage producten.

Maak kennis met het zogenaamde Mount & Cover Systeem van Vogel’s. Het hart van van het bevestigingssysteem wordt gevormd door de Ipad houder (base-cover ) Het is een stevige houder met een slank design , waarin de Ipad kan worden geklikt. De binnenkant ervan is bedekt met een zachte coating.Hierdoor kan de Ipad er ook andersom in worden bevestigd, wanneer deze moeten worden vervoerd en niet beschadigd mag raken. Aan de achterzijde van de houder bevindt zich een door Vogel’s gepatenteerde koppeling die op 3 verschillende hulpstukken kan worden aangesloten: een muursteun € 29.95 en een bureaustandaard € 19.95. Door het bewegingsmechanisme is de koppeling kan de Ipad nu 360 graden gedraaid worden ,om zo bijvoorbeeld van een film of muziekvideo te kunnen genieten.

Simpele montage zonder gereedschap

De Car Mount ofwel hoofdsteunbevestiging is eenvoudig en zonder gereedschap vast te maken aan de hoofdsteunen van de bestuurders- of bijrijdersstoel. Met een simpele klik bevestig je de iPad met Base Cover vervolgens aan de Car Mount.

Zie hier ook onze voordelige AudiBlog.nl Ipad houder.

Te koop bij je Audi dealer.

Reacties zijn gesloten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen