Audi Q7 klem tussen viaduct

De toegesnelde brandweer was het er snel over eens: dit zouden ze met opzet nog niet na kunnen doen. Over geluk bij een ongeluk gesproken: van een viaduct afrijden, maar als door een wonder tussen twee viaductdelen blijven hangen en ongedeerd uit het samengeperste wrak kunnen kruipen. Het overkwam een Nederlands echtpaar uit Frankrijk zaterdagochtend even na elf uur op het viaduct vanaf het Flight Forum richting A2.

De 44-jarige bestuurder raakte met zijn zware zwarte Audi-SUV in een slip. Deze ploegde vervolgens door de middenberm, maar net op de plaats waar de vangrail uit de grond omhoog komt. De wagen kwam omhoog, viel opzij en schoof zo zijdelings de anderhalve meter brede spleet in die tussen de twee weghelften voert. Zo’n tien meter van de grond bleef de wagen hangen aan het dak en een wiel. Het echtpaar kwam met een ongelofelijke schrik vrij, bleef geheel ongedeerd maar wilde verder niet met de pers praten.

De brandweer heeft een tijd staan piekeren en probeerde uiteindelijk de auto met een kraan vrij te tillen. Dat bleek onmogelijk, zodat hij uiteindelijk met heel wat snij- en breekhulp werd vrijgemaakt en tien meter naar beneden getakeld kon worden.

Via: ED.nl

2 reacties op “Audi Q7 klem tussen viaduct”

  1. Dit ongeval was bij lage snelheid (ong 60 km/h) de auto werd onbestuurbaar en reed rechtdoor. Naar het schijnt heeft audi met de Q7 meerdere problemen met de wielophanging van dit bouwjaar (2006/2007), Verschillende ongevallen met een dergelijke vreemde afloop door onbestuurbaarheid zijn gemeld zie link
    http://accident-audi-q7.skynetblogs.be/

Reacties zijn uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Video: Een eerbetoon

Porsche introduceerde 25 jaar geleden de Boxster, een model dat niet alleen bijzonder succesvol zou blijken, maar ook een van ’s werelds puurste en best

Lees verder »