Lamborghini Gallardo 0/10 Limited Edition in Singapore

Lamborghini in Singapore onthult de nieuwe Gallardo Limited Edition: de auto wordt geproduceerd in slechts 10 exemplaren, en gebaseerd om het 10 jarige aanwezigheid van de stier te vieren op deze rijke Aziatische markt.

Het project duurde 3 maanden. De 10 exemplaren, natuurlijk al allemaal verkocht, zijn alleen in zwart of wit kleurstelling met rode strepen op de zijkant te verkrijgen. De auto’s debuut valt samen met de lancering van de liefde “Lamborghini Singapore 10th Anniversary Charity Fund”: met de inzameling van een fractie van de prijs van deze limited edition is al bereikt dat 200.000 dollar zal worden toegekend aan studenten en minder bedeelden in Singapore.

Vreemd genoeg de motor die gebruikt wordt op deze speciale editie is de 5,2-liter V10, die ook gebruikt wordt op de Valentino Balboni, met 550 pk en 540 Nm koppel. De maximum snelheid is 320 km per uur en de ‘acceleratie van 0-100km/u vereist 3,9 seconden.

Via: Autoblog.it

Gerelateerde artikelen