JMS heeft voor de Audi A4/B8 S-Line de Bodykit ‘Exclusive line’ ontwikkeld

JMS veredelt de Audi A4/B8 S-Line (va. bouwjaar 2008). De complete JMS
Bodykit wijzigt de compacte Ingolstädter van een onopvallend massamodel tot koppendraaier van de extra klasse.

De bestanddelen van de bodykits: De nieuwe frontlip, passend op het A4/B8 S-Line model incl. Avant kost € 239, en wordt simpel op het standaard front geplakt en tevens met schroeven aan de spatbordrand gefixeerd. Omdat de frontlip in het originele design van de A4 wordt opgenomen, integreerd zich het deel harmonisch in de vormgeving van de A4. De frontlip past overigens ook aan alle Avant-modellen. Bij de dorpels blijven de originele S-Line dorpels behouden.

De achterkant wordt van een Racelook Exclusiv Line aanzetstuk (€ 239) voorzien, dat het originele deel vervangt. Voor de juiste klank zorgt een 4-pijps Eisenmann uitlaatinstallatie met ovale uiteinden (€ 1737), die tevens voor een sportieve optiek zorgt.
Als optie heeft de klant de mogelijkheid bij de uitlaatinstallatie een versie met racegeluid zoals in de autosport te bestellen.

Het contact met het wegdek verbeterd een speciale JMS/H&R verenset met een verlaging van 40mm aan de vooras en 35mm aan de achteras (€ 249).

De nieuwe 3-delige OZ Botticelli velgen zijn het glansstuk van de JMS-ombouw. In de maten 8,5×20 en met 245/30-20 banden (€ 6199) bieden zij de exclusiviteit, die de auto-individualist weet te waarderen en bij JMS in vele varianten kan vinden. Alle delen hebben vanzelfsprekend een TÜV-zegen en zijn tevens “Made in Germany”.

De genoemde prijzen zijn prijzen in Duitsland.

Gerelateerde artikelen