Audi A6 3.0TFSI rijtest van AutoZine

Iedere Audi onderscheidt zich van de concurrentie op (minimaal) twee punten. Het eerste is schoonheid. Een Audi is smetteloos afgewerkt en modern vormgegeven. Het tweede punt is rijplezier. Dat is eenvoudig te bereiken bij de kleinere modellen. Maar kan zelfs een luxe zakenauto als de A6 een sportief karakter aan de dag leggen?

Neem plaats in de nieuwe Audi A6 en onmiddellijk maakt een gevoel van onoverwinnelijkheid zich meester van de bestuurder. Het kleine stuurwiel priemt het interieur in, net als bij een sportwagen. De voorstoelen zijn zo diep en bieden zo veel zijdelingse steun, dat het vermoeden rijst dat deze auto tot heel wat in staat is. Daarbij wordt de bestuurder omringd door zo’n imposante hoeveelheid knoppen en displays dat hij/zij wel onder de indruk moet zijn.

Lees verder de rijtest op AutoZine.

1 reactie op “Audi A6 3.0TFSI rijtest van AutoZine”

  1. leuke rijtest.
    wel een beetje jammer dat ze technisch niet zo goed geïnformeerd zijn.
    een 3.0 TFSI heeft nml. geen 2 turbo’s, maar een mechanisch aangedreven compressor.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen