Audi exclusive Veelzijdig en individueel

Audi verkoopt jaarlijks wereldwijd honderdduizenden auto’s.
De uwe echter maar één keer. Hoe dat kan? Dankzij een service van quattro GmbH, die uw Audi uniek maakt: Audi exclusive.

Een lakkleur die u altijd al op uw auto wilde, verfijnd leder, hoogwaardig alcantara en de fraaiste soorten hout en andere materialen. Hierdoor krijgt uw Audi een eigen stijl. De afwerking is vanzelfsprekend van zeer hoog niveau. Vraag uw Audi-dealer om meer informatie of bezoek de Individual-studio in het Audi Forum Neckarsulm.

Lederen bekledingMet de Audi exclusive lederuitrusting krijgt uw Audi A6 Avant een interieur dat volledig aan uw smaak is aangepast. U heeft keuze uit leder Valcona en alcantara. Dankzij quattro GmbH worden dromen werkelijkheid.

BedieningselementenHet stuurwiel en de transmissiehendelknop zijn bekleed met leder. De kleuren van het leder en de stiksels in uw Audi A6 Avant zijn vrij te kiezen uit het Audi exclusive-aanbod van quattro GmbH.

DecoratielijstenHoudt u van sportief of elegant? Met de decoratielijsten van Audi exclusive krijgt het interieur van uw Audi A6 Avant extra cachet.

Individuele lakkleurenMet een lakkleur volgens uw eigen smaak, gemaakt door Audi exclusive van quattro GmbH, heeft uw Audi A6 Avant automatisch een bijzonder exclusief karakter. De auto wordt er met recht uniek door.
Audi Nederland

Gerelateerde artikelen