De Audi-ring: een wereldpremière op de IAA

Met de Audi-ring heeft Audi een wereldpremière: voor het eerst presenteert zich het merk met de vier ringen in een eigen gebouw op de Agora, het centrale forum en ontmoetingsplaats van de belangrijkste autotentoonstelling van het jaar.

Dertig showmodellen hebben hier een plaats. Met een grondoppervlak van 100 meter bij 70 meter en 12 meter hoogte is dit gebouw de grootste presentatie op de beurs, die Audi ooit op een beurs heeft gehad. De spectaculaire bouw ,et zijn golvende vlakken en langgerekte openingen geeft het merk Audi en ruimtelijke vorm. Het staat voor dynamiek en lichte bouwwijze – voor het eerst niet alleen van binnen, maar ook bij de buiten architectuur.

De bezoeker wordt zelf een hoofdrolspeler en staat in het middelpunt van een unieke enscenering: de Audi driving experience. Op een 400 meter lang circuit, die over de verdiepingen en tentoonstellingsruimte voert, beleeft u Audi’s model-palette live en in beweging – en dat niet alleen als toeschouwer. U mag instappen en beleeft de fascinerende Audi-modellen en autosport boliden als bijrijder.

Rondleidingen mogelijk

Ontdek elk detail: er zijn twee rondleidingen op elke dag van de beurs telkens ’s ochtends en ’s middags die u een exclusief kijkje geven in de Audi-stand. De rondleidingen duren telkens ca. 45 minuten, de precieze tijden ervaart u op de Audi-stand.

Bron Audi AG

Gerelateerde artikelen