Audi introduceert Audi A1 Connect

• Extra compleet uitgeruste uitvoering op basis van Audi A1 Attraction

• Standaard lichtmetalen velgen, airconditioning en Connectivity pakket

• In beperkte oplage beschikbaar; leverbaar vanaf € 18.900

De Audi A1 is tijdelijk leverbaar in de zeer aantrekkelijke, compleet uitgeruste Connect-uitvoering. Tot de standaarduitvoering horen onder meer lichtmetalen velgen, airconditioning, Audi sound system en Connectivity pakket. De Audi A1 Connect is leverbaar vanaf € 18.900 (1.2 TFSI met 63 kW/86 pk).

De Audi A1 Connect is ontwikkeld op basis van de A1 in Attraction-uitvoering. De standaarduitrusting van dat model wordt aangevuld met de volgende items: 16-inch lichtmetalen velgen (10-spaaks), handbediende airconditioning, bestuurdersinformatiesysteem, een met leer bekleed multifunctioneel stuur, een middenarmsteun voor en media style (stoffen bekleding ‘Intense’, uitgebreide kleurige interieurdetails, LED-lichtpakket en afwerking van ventilatieroosters in hoogglans zwart). Ook op het gebied van multimedia is de uitrusting van de Audi A1 Connect zeer uitgebreid. Standaard zijn Radio concert, Audi sound system en het Connectivity pakket. Dit laatste pakket omvat navigatievoorbereiding, 32 GB SDHC-kaartlezer, Audi Music interface met Bluetooth audio streaming en telefoonvoorbereiding basis. De meerprijs voor de Connect-uitvoering van de Audi A1 bedraagt slechts € 1.575. Dat betekent dat de Audi A1 Connect 1.2 TFSI leverbaar is vanaf € 18.900 inclusief BTW en BPM. De Audi A1 Connect is er ook met de 1.4 TFSI (90 kW122 pk) en de 1.6 TDI (keus uit 66 kW/90 pk en 77 kW/105 pk)

Meer individualiseringsmogelijkheden

Speciaal voor de Audi A1 Connect zijn ook specifieke accessoires ontwikkeld. Zo is hij tegen aantrekkelijke prijzen ook leverbaar met 17-inch lichtmetalen velgen, ABT tuning (1.2 TFSI en 1.4 TFSI), lederen bekleding (zwart met contrasterende stiknaad of bruin met zwarte stiksels) en een SD-kaart ten behoeve van de navigatie. De Audi-dealer verstrekt hierover graag alle details.

Audi Nederland

Gerelateerde artikelen