Audi A4 1.8TFSI en 2.0TDIe rijtest van AutoVandaag

Audi heeft de A4 een nieuw gezicht gegeven. Achter het nieuwe front schuilt een nieuwe stap voorwaarts in efficiëntie, waarbij de geavanceerde 1.8 TFSI en vernieuwde 2.0 TDI motor speciale aandacht verdienen. Ze zijn beiden uitverkoren voor de zakelijke rijder, want de bijtelling bedraagt 20%.

Nog geen vier jaar na introductie van de huidige A4 vindt Audi het al weer tijd voor een update. Die krijgt zichtbaar vorm dankzij een strak getrokken neus met (optionele) verfijnde LED-dagrijverlichting zoals we die ook al zagen op de Q3 en A5. De achterlichten kregen ook een schoonheidsbehandeling en hebben eventueel eveneens een LED-strook in het armatuur. Samen met nieuwe sets wielen, de achterbumper met diffuser en zes nieuwe lakkleuren kan Audi’s middenklasser er weer even tegen.

Lees verder op AutoVandaag de rijtest van de A4.

Gerelateerde artikelen